Stablo - Logopedski kabinet Zadar

Pomoć pri učenju

Pomoć pri učenju - Stablo - Logopedski kabinet Zadar
Slagalica - obrt za poduku
Biti dijete nije lako kao što odrasli misle

Škola i period prije škole za djecu predstavljaju izazovno vrijeme suočavanja s novim zahtjevima, mnogim nepoznanicama i raznim nesigurnostima. Adekvatna podrška tokom tog perioda čini razliku jer ponekad je djetetu potrebno samo pridržati ljestve da se ono samo popne. To je ono što Slagalica radi. Nudimo sigurno i ugodno mjesto za rad i osobni razvoj djece. Zajedno s djetetom pokušavamo pronaći ispravan put kojim ono usvaja gradivo te na taj način razvijamo samostalnost i samopouzdanje u učenju i baratanju s naučenim gradivom.

Usluge
Razvoj predvještina čitanja i pisanja

Za predškolarce i prvašiće kojima je potreban dodatan poticaj u usvajanju predvještina čitanja i pisanja, potrebnih za svladavanje školskog sadržaja u trajanju od 45 ili 60 minuta.

Individualne pomoći u svladavanju nastavnog gradiva

Za sve školarce kojima je potrebna pomoć u pronalaženju vlastitog puta k uspješnom učenju i obavljanju školskih obaveza u trajanju od 45, 60 ili 90 minuta.

Pomoć u svladavanju nastavnog gradiva u paru

Za sve školarce kojima je potrebna pomoć u pronalaženju vlastitog puta k uspješnom učenju i obavljanju školskih obaveza, kroz aktivnost u paru, u trajanju od 45, 60 ili 90 minuta.

Kontakt
Josipa Lončar - Slagalica - obrt za poduku - Zadar

Josipa Lončar, magistra pedagogije i sociologije

Dodiplomsko i poslijediplomsko obrazovanje stekla je na Odjelu za pedagogiju i sociologiju na Sveučilištu u Zadru. Po završetku fakulteta, stječe iskustvo rada pedagoga u osnovnim školama te Domu za odgoj djece i mladeži, gdje se susreće s problematikom usvajanja nastavnog gradiva. Između dodatnih edukacija na području razvoja vještine učenja, a time i čitanja i pisanja, ističe se posljednja edukacija „Brain gym“ tehnike koja je poznata po svojim načelima učenja kroz igru i pokret. Upravo je to najprirodniji način učenja, a pritom se potiče i optimalan razvoj djeteta u svim područjima. U planu su dodatne edukacije za rad s djecom sa specifičnim teškoćama u učenju, poput disleksije, disgrafije i diskalkulije. Uz edukacije na polju učenja, obučena je planinarska vodička i certificirana je učiteljica joge te voditeljica studija „Monkey Business Yoga“.

Stablo - Logopedski kabinet Zadar

Logopedski kabinet "StabLo" pruža logopedske usluge dijagnostike, savjetovanja i terapije u području komunikacije, jezika i govora djece i odraslih.